יניב

אפליה בכניסה לפאב בגלל שאני מזרחי

שבוע שעבר לא הכניסו אותי ואת חברה שלי למקום בנמל ואני בטוח שזה בגלל שאני מזרחי. הם אמרו שהערב יש כניסה למוזמנים בלבד אבל אני די בטוח שאנשים נכנסו לשם חופשי חוץ ממני. יש לי קייס?

עו"ד טל מייק

יניב שלום וברכה, ראשית צר לי על תחושתך המתוארת ואם אכן לא הוכנסת בשל מוצאך, הרי שזו אפליה פסולה. לעיתים אני נתקל במקרים בהם ישנה תחושה של אפליה אשר מתבררת כנכונה, אך לעיתים התחושה אינה תואמת את המציאות העובדתית ו/או המשפטית. כשם שאני דן בכך בהרחבה בפורום זה ובכלל, לשאלתך האם יש "קייס", חשוב להבין מספר דברים בסיסיים - ראשית יש לברר האם המקרה הספציפי אותו הנך מתאר, תואם את הגדרת החוק לאפליה. שנית יש להבין האם בידך ראיות המוכיחות את המקרה ומה טיבן. לבסוף יש להבין האם ניתן לממש את זכותך מבחינה פרוצדורלית. לשם מתן תשובה מדויקת ואחראית בעניינך, יש להבין מספר לא מבוטל נוסף של פרטים ובין השאר אלו המובאים בנ"ל ולאחר מכן יהיה ניתן להשיב לשאלתך האם יש "קייס". הנך בהחלט מוזמן להיוועץ בנדון. בהצלחה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפליה במועדונים