מלי אלדן

סלקציה במועדון הגלינה

ביום חמישי בני הגיע למועדון הגלינה עם חברים הוא תאם מראד כניסנ דרך יחצן כשהגיע למקום נכנס עם חבריו אך קצין הבטחון ללא סיבה הודיע לו חד משמעית שהוא לא יכנס היום למועדון כי ככה בא לו ללא שום סיבה לבני נגרמה עוגמת נפש הוא התבזה ליד חבריו שנכנסו ונאלצו לעזוב בגללו לא עזאו תחנוניו ונהפוך הוא כשהיחצנית שאלה את הקבט למה הוא אמר שיסביר לה אח"כ

עו"ד טל מייק

מלי שלום וברכה, אם אכן לא הייתה סיבה אבטחתית לפסילת כניסתו של בנך (ויש לכך עדים) ואכן חבריו נכנסו והוא לא, ייתכן בהחלט שמדובר באפליה פסולה. לציין, כי זוהי בהחלט שיטה אפשרית לבצע אפליה "מוסווית" באמתלה של "סיבות אבטחה". את בהחלט מוזמנת להיוועץ איתי בטלפון - 0524-416-416 בהצלחה,

מאיר

אני רק אשים את זה פה http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/045/942.html

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפליה במועדונים