גלעד

קוד לבוש במועדון בארץ

שלום שאלה - אם מועדון מפרסם מראש שהוא מוכן להכניס אליו אנשים שלבושים בלבוש מסוים וגם מגדיר מראש לאיזה לבוש יתקבל האם לקוחות שלא נכנסים למועדון בגלל שלא לבושים כנדרש יכולים לתבוע על אפליה?

עו"ד טל מייק

גלעד שלום וברכה, ככלל, ניתן להגדיר תקנון מוסדר בעל אופי מסוים כגון קוד לבוש, מובן שיש לפרסם זאת בכל אפיק ולפרט האם מדובר במסיבה ספציפית או ככלל. הנ"ל בכפוף לבדיקות נוספות ובהתאם לכל דין. אשמח לייעץ לך בקשר עם הנדון בהרחבה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפליה במועדונים