אסף

אפליה עקב מוצאי אתיופי שחום עור במועדון בתל אביב

בשישי האחרון הלכתי עם חברים למועדון - ראינו אנשים נכנסים ומשום מה אותנו נדהמנו לגלות לא הכניסו בשל "מגבלת מקום". אין לי ספק שזה לא נכון. התווכחנו עם השומרים במקום עד שהתייאשנו (ונעלבנו). איך אוכל אם בכלל להוכיח את המקרה שלנו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אורי מיטלר

כפי שעניתי בתשובות קודמות - ככלל, המקרה המתואר מנוגד לחוק איסור הפליה במוצרים, בשירותים ובכניסה למקומות בידור ולמקומות ציבוריים ומהווה עילה לתבוע פיצוי ללא הוכחת נזק של עד 50,000 ₪. יחד עם זאת יש לברר מולך פרטים נוספים בטרם הגשת תביעה. בעניין זה יש גם לזכור כי גם אם המקרה עונה על האמור בחוק יש לבדוק האם ניתן להוכיח את טענתך/כם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפליה במועדונים