אנונימי

לתבוע את הסלקטור או את המועדון?

שלום הגעתי למסיבה פרטית שהוזמנתי אליה וכשהגעתי הסלקטור לא נתן לי להיכנס בטענה שהגעתי באיחור ואחרי השעה 23:00 לא מכניסים אנשים אבל זה לא היה נכון כי נשארתי במקום וראית את הסלקטור מכניס אנשים אחרי השעה וכשהתעמתתי איתו על זה הוא לא התייחס אליי ונפנף אותי ולא רצה שאתקרב אליו. התחלתי לשים לב שהאנשים שהגיעו אחריי ומכניסים אותם הם יותר בהירים ממני ואז הבנתי למה הוא לא מכניס אותי. יש לי את השם של הסלקטור. אם אני אחליט לתבוע האם אני מגיש תביעה אישית נגד הסלקטור או נגד המועדון?

עו"ד אורי מיטלר

לפי הדברים שעולים מפנייתך מדובר באפליה ובגינה ניתן לתבוע את המועדון וגם את הסלקטור עצמו (באותו כתב התביעה). בכל מקרה חובת ההוכחה היא עלייך שהייתה אפליה. כלומר אתה צריך להוכיח שאותך לא הכניסו ואחרים, שהגיעו גם כן באיחור (הגיעו בשעה יותר מאוחרת ממך), נכנסו ללא כל בעיה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפליה במועדונים