אילונה

קבוצה שלמה לא נכנסה למועדון

האם מותר במועדון להפלות קבוצה של 7 אנשים בגלל חשד בבן אדם אחד בלבד? השומר לא הסכים להכניס את כולנו בנים ובנות בגלל שלא רצה להכניס חבר שלנו אחרי שכבר אני וחברה הצלחנו להיכנס ואז הוא אמר גם לנו לצאת בגלל שאנחנו איתו. זה מותר?

עו"ד טל מייק

אילונה שלום וברכה, יש להבין מהו אותו "חשד" עליו את מדברת ובכל אופן אין להשליך זאת על שאר חבריי הקבוצה ובוודאי שללא סיבה מוצדקת אין להוציא את אלו שכבר נכנסו. לכאורה עולה מתיאורייך, עילה להפרת זכויות, את בהחלט מוזמנת ליצור קשר ולהיוועץ בנדון. בהצלחה,

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אפליה במועדונים