רן

שיפוץ דירה על חשבוני

אני עובר לגור עם חברה שלי היא מבוגרת ממני בעשר שנים ויש לה דירה אני מובטל היא רוצה שאני ישפץ את הדירה כי אני שיפוצניק במקצוע אני רוצה לדעת אם אני יששפץ את הדירה שהיא שלה על חשבוני כל ההוצאות יהיו עליי ואני יגור שם מה מגיע לי מהדירה?

עו"ד רונית א. זיסמן

שלום רן, הזכויות הקנייניות בדירה של בת זוגתך, הן שלה בלבד. ככל שהעבודה שאתה מתכנן לעשות בדירה זו, לרבות העובדה שאתה תישא בעלות העבודות, יביאו להשבחה של הדירה ובתמורה לכך, אתה סבור שמגיעות לך זכויות בדירה, עליך לסכם את הדברים עם בת זוגתך, מראש, ועוד קודם לכך שתתחיל בעבודה המתוכננת. חשוב לזכור, עצם ביצוע העבודות, ככזה, לא מקנה לך זכויות בדירה של בת זוגתך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר