אופיר

משמורת משוטפת

שלום אני נמצא בתהליך גרושים יש לנו ילד בן 4 ואני מעוניין במשמורת משוטפת אבל אשתי לא מסכימה. מה הזכויות שלי בעניין זה? מה הזכויות שלי לגבי ראית הילד כל עוד אנחנו פרודים כרגע ועוד לא גרושים?

עו"ד רונית א. זיסמן

שלום אופיר, לעניין זמני השהות והמפגשים שלך עם הבן בעת שאתה ורעייתך פרודים, ככל שאינכם מגיעים להסכמות, תוכל לפנות בבקשה מתאימה לבית המשפט לענייני משפחה, למתן החלטה זמנית. לעניין משמורת משותפת, נוכח גילו הצעיר של הבן, בית המשפט יידרש לבחון את טענותיך ולהיעזר בטרם קבלת החלטה בגורמי מקצוע, לרבות תסקירים של פקידי סעד לסדרי דין. חשוב שתהיה מיוצג בהליכים המתנהלים בינך לבין רעייתך. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר