גילי

גירושין חד צדדיים

אני נשוי קצת יותר משנתיים ולפני חודש אשתי נסעה לחו"ל והיא מסרבת לחזור לארץ היא הייתה אמורה לנסוע לשבועיים ועכשיו היא לא רוצה לחזור בכלל וגם לא רוצה להתגרש. אני רוצה להתגרש אז איך אני עושה את זה בלעדיה?

עו"ד רונית א. זיסמן

שלום גילי, מומלץ שתפנה לייעוץ משפטי מלא. על קצה המזלג, אציין שיש צורך לפתוח בהליך בבית הדין הרבני האזורי הרלוונטי, במידה ששניכם יהודים או בהליך של התרת נישואין, במקרה של נישואין מעורבים. בהמשך נדרש הליך לאכיפה בחו"ל של פסק הדין שיינתן בישראל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר