נשוי

מה הזכויות שלי בדירה שלי שהאישה החליפה בה מנעול ואני לא יכול להיכנס לתוכה

בדירה שקנינו אני ואשתי ואני משלם עליה משכנתא אני לא יכול לישון וגם לא להיכנס לתוכה כי האישה החליפה מנעולים מותר לה להחליף מנעול בדירה שהיא גם שלי?? איך אני אמור להתמודד עם זה? אנחנו לא גרושים

רונית א. זיסמן, עו"ד

שלום, לא ברור מפנייתך מדוע אינך יכול להיכנס לדירה שאתה טוען, כי היא בבעלות משותפת שלך ושל אשתך. מענה לסוגיה זו מקרין על המשך שאלתך. על רקע זה, לא אוכל לצערי לתת מענה ולו קצר במסגרת הפורום. עם זאת, מומלץ מאוד שתפנה לקבלת ייעוץ משפטי על מנת לשמור על זכויותיך הקנייניות בדירה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות הגבר