בטי

בעל לא מוכן להתגרש ולעזוב את הבית

שלום רב לאחותי יש הוכחות שבעלה בגד בה. אחרי שתפסה אותו והתעמתה איתו התנצל ואמר שיפסיק את הרומן. אחותי רוצה להתגרש ובעלה לא מוכן להתגרש וגם לא לעזוב את הבית בגלל שהוא טוען שהפסיק את הרומן ושבגד באחותי באשמתה. יש להם 3 ילדים קטנים והיא לא יכולה לעזוב את הדירה והוא לא מוכן לעזוב גם כן. מה הזכויות שלה במקרה זה?

עו"ד משה ברקוביץ

לבטי שלום רב, בטרם הגשת תביעת נזיקין נגד סרבנותו של בעלך, עליך לפתוח תחילה בהליכים להרחקתו של בעלך מהבית נוכח סירובו לעזוב וכן הליכי משמורת הילדים והמזונות מתוך הנחה שאת שלמה עם הצעדים שאת נוקטת... יתכן ודרך זו תקל על השגת הגט. במידה ולא נא הציגי שאלתך אלי מחדש. לשאלת זכויותיך לגבי בגידת בעלך, תלוי הדבר אם ההליכים יתנהלו בבית הדין הרבני או בבית המשפט לענייני משפחה.

אסתר

אני רוצה להבין זה נהייה מעניין כאן, אם גבר בוגד ויוצא את הבית משאיר לאשה והבנות את הבית וממשיך לבא לאכול שבתות ומנהל חיי משפחה וביקורים סדירים רק אינו מקיים חיי אישות עם אשתו מאחר והוא בוגד בה כבר 4 שנים נניח וזה נודע רק לאחרונה האם גבר כזה כמו אשה מקבל איסור על אשתו בשל ניאוף? ואם הוא הלך לבקש גט ראשון מה הקטע מי מגיש קודם למי? אולי עוד שאלה למשלאם האשה דורשת שלום בית מה יגידו לה הרבנים או בכלל מה החוק שלהם אומר על זה שאשה לא רוצה גט ורוצה שלום בית תודה ושנה טובה

שם:

לא ברור לי מה זה הליכים להרחקתו מהבית.האם אתה מייעץ לה להיתלונן תלונות שוא או ליגרום לו לעשות שטויות. מדוע אינך מציע לה לעזוב את הבית וליפתוח בהליך של פירוק שותפות.מה היית מציע לבעל שאישתו אינה רוצה לעזוב ו|או להיתגרש?על פניו ניראה לי שאתה מאותם אלה שמיתעשרים ממילחמות

נעמי

כיצד פותחים בהליכים להרחקת הבעל? תודה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום סרבנות גט תביעות נזיקין