חנה

יציאה מהדירה

שלום בעלי רוצה להתגרש אינו רוצה שלום בית ומאיים שיעזוב את הבית יש לנו 3 ילדים שהקטנה בת חצי שנה האם לתת לו לצאת מהבית עד תחילת התהליכים או שישאר בשביל הילדים מה טוב יותר משפטית והאם יש הבדל? הוא רוצה גישור ואני רוצה להלחם בו מה עדיף? יש לנו דירה חדשה עם משכנתא מה הדין בהחזרת המשכנתה?

עו"ד משה ברקוביץ

העובדה שאת נמצאת בדירה (+ משכנתא) + 3 ילדים עשויה להקנות לך יתרון בהמשך הישארותך בדירה, נוכח הקושי שיהיה לבעלך במציאת דירה חלופית. בנסיבות אלו, ממליץ לך תחילה לנסות גישור ובמידה והגישור לא יביא לך תוצאות, נא התקשרי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום סרבנות גט תביעות נזיקין