שירה

גירושים שלא בהסכמה

אני אם ל3 נשואה מזה 12 שנים, ביני לבין בעלי אין תקשורת דבר הגורר המון מריבות, החלטתי להתגרש ואני שלמה עם החלטתי. בעלי אמר כי לא יתן לי גט לעולם וכי אם ארצה לעזוב שאלך ואשאיר את הילדים איתו והוסיף שהוא מתכוון להילחם איתי על המשמורת. אני יודעת שלא יהיה לי קל איתו. השאלה אם לקום ולהשכיר דירה יחד עם הילדים, להפריד חשבונות ולהתחיל לנהל את חיי לבד עד שיפול לו האסימון ונשב על הסכם משותף...הוא מדחיק את שאמרתי לו ומתנהג רגיל

עו"ד משה ברקוביץ

לקום ולהשכיר דירה יחד עם הילדים כברירת מחדל ועד כמה שאת שלמה עם החלטתך להתגרש... ועד כמה תהיי מסוגלת לעמוד בתלאות המסע הארוך לגירושין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום סרבנות גט תביעות נזיקין