שרית

הפרוד רוצה לטוס לחו"ל לפני מתן גט

אני ובעלי פרודים ועדיין לא התחלנו תהליך גירושין. אני זאת שיזמתי את הפרידה. לבעלי יש אזרחות אנגלית והמשפחה שלו גרה באנגליה. הוא רוצה לטוס לשם בחודשים הקרובים. אני מפחדת שהוא יטוס ולא יתן לי גט ואני אצטרך לרדוף אחריו עד שיתן לי את הגט. מה עליי לעשות כדי להימנע ממצב כזה?

עו"ד משה ברקוביץ

החשש שלך מובן ומקובל, במצב זה, ממליץ לך למנוע נסיעתו לחו"ל (צו עיכוב יציאה מהארץ). לחילופין לבדוק אפשרות בנסיבות מיוחדות, של הפקדת הגט בבית הדין הרבני

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום סרבנות גט תביעות נזיקין