סוון

תעודת משפחה חדשה

שלום רב, אני ובת זוגתי (3 שנים יחד) מתכננות להינשא בטקס בארץ. מכיוון שידוע כי לטקס זה אין תוקף משפטי וכרגע איננו מתכננות לטוס לארה"ב/קנדה על מנת להינשא ולהירשם, רציתי לדעת האם תעודת הזוגיות שמציעה משפחה חדשה היא פתרון ראוי וטוב או שמא עדיף לחתום על תצהיר מבלי לקבל תעודה זו ? כל זאת בהנחה שכרגע איננו מתכוונות לערוך הסכם חיים משותפים. תודה רבה,

אופיר חליוה, עו"ד

שלום רב, כפי שאמרת, התעודה אינה מהווה אסמכתא לנישואין ולא ניתן לרשום את הנישואין במשרד הפנים. לקבלת ייעוץ נוסף ניתן לפנות למשרדנו 077-3313238 בהצלחה