עמי

נישואים חד מיניים בחו"ל

שלום רב אני יהודי תושב ישראל ובן זוגי לא יהודי תושב בולגריה, פתחנו תיק זוגיות משותפת במשרד הפנים אך הם גורמים לנו לעבור 7 מדורי גיהנום במתן תשובה וכל פעם מקשים בעוד שלב ועוד שלב. לכן אין לנו ברירה אלא להתחתן בחו"ל. אבקש לקבל מידע אילו מסמכים צריך (כדי שלא יהיו הפתעות) וכמה זה צריך לעלות. ואם יש אישזהו טלפון שאני אוכל להתקשר לחו"ל לברר באופן ישיר את כל הפרטים.

אופיר חליוה, עו"ד

שלום רב, את העלויות אתה צריך לברר במדינה שאתה מתעתד להינשא . בהצלחה ומזל טוב