ליאת

אימוץ הילד שילדה בת זוגי

אם אני מאמצת את הילד שילדה בת זוגי היא כבר לא תחשב לאם חד הורית ולא תקבל את ההטבות המגיעות לאם חד הורית?

אופיר חליוה, עו"ד

ליאת שלום, זהו פורום שדן בנושא חד מיניים ולא בנושא חד הורית. בכל הקשור להנחות/הטבות, עליך לברר באותו המוסד אשר מעניק את ההטבות. בהצלחה.

ליאת

אופיר שלום לגבי תשובתך.. השאלה שלי היא כן לגבי זוגות חד מיניים. אנחנו זוג חד מיני עם תינוק שילדה זוגתי, השאלה שלי היא אם אני אאמץ את התינוק שילדה זוגתי האם עדיין מגיע לה הטבות מהמדינה או שבגלל שאימצתי את התינוק וכעת שתינו נגדל אותו אז לא מגיע לה?