ליב

מה הסיכוי שאקבל אחוזי נכות קבועים על תאונת עבודה?

שלום אני חיילת משוחררת, התחלתי באוקטובר עבודה מועדפת, ולאחר כשבועיים עברתי במפעל תאונה. נפגעתי מצינור מים רותחים ונכוותי בכף הרגל. קבעו לי 30% נכות זמנית בביטוח לאומי ועכשיו אני מוזמנת לעוד ועדה. מה הסיכוי שאקבל אחוזי נכות קבועים וכמה לדעתך ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שלמה הרדי

שלום ליב קביעת אחוזי הנכות מותנית בשאלה איזה נזק נגרם לך לצמיתות. האם תישאר צלקת או לא תשאר צלקת. המצב כמובן משתנה מאדם לאדם על פי מידת הפגיעה. ככל ומצבך עדיין לא יתייצב יתכן ותנתן לך נכות זמנית לתקופה נוספת