יוסי

10% נכות בתאונת עבודה - תקנה 15

מלל ועדה קבעו לי 10 אוחז נכות לצמיתה פלוס תקנה 15 לפני שנה האם אני יכול להגיש טביעה להחמרת מצב תוכלו לפרט לי מזה תקנה 15 מה אני יכול להגדיל את אחוזי הנכות עקב מצבי נפגעתי בגב תחתון ומקרין לרגל שמאל יש לי צילום סיטי גב ואמגי לרגל שמאל יש מצב שאני זכאי לאיזה קיצבה אבקש יעוץ תודה רבה יוסי

item.Author מנהל הפורום עו"ד שלמה הרדי

ככל ויש החמרה במצבך והואיל וחלפו 6 חודשים מאז קביעת הוועדה תוכל לפנות לביטוח הלאומי בתביעה להגדלת אחוזי הנכות לעניין תקנה 15 מטרת תקנה 15 היא להגדיל את שיעור הנכות במקרים בהם ישנה פגיעה בתפקודו של הנפגע בעבודתו לאורך זמן ולא למצבים חולפים.  התקנה מתייחסת למצב בו משפיעה הנכות על המשך תפקודו של הנפגע בעבודה.