אורה

אחוזי נכות על אובדן כושר עבודה

שלום, יש לי 70 אחוזי נכות אבל עד היום לא קיבלתי קצבה עבדתי במשרה מלאה למרות הנכות שלי. לפני 5 חודשים חליתי והפסקתי לעבוד בגלל חוסר יכולת פיזית לעבוד. האם מגיע לי לקבל קצבה על אובדן כושר עבודה בנוסף לקצבה של ה70 אחוזי נכות?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שלמה הרדי

אורה שלום. שאלתך חסרה פרטים, עם זאת אנסה לענות . ככל והנך מתיחסת לנכות כללית הרי משפסקת לעבוד תהי זכאית לקיצבת נכות. אין תשלום נוסף עבור"אבדן כשר עבודה" . כמובן ככל ויש לך פוליסת ביטוח פרטית המעניקה כיסוי בגין אבדן כושר עבודה את עשוייה להיות זכאית לתשלום חודשי. בברכה