עדן

תחשיב השתכרות לעתיד לאבדן כושר

אם נהגתי להשתכר מעל 12000שח כל חיי עד שנתיים לפני פתיחת העסק וביום התאונה הייתי עצמאי בעסק שעוד לא הוכיח את עצמו. שלמתי כעוסק לביטוח לאומי לפי 4000 שח. האם לוקחים בחשבון את שכר הממוצע במשק לתחשיב השתכרות עתידי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שלמה הרדי

עדן שלום עליך לעמוד על כך כי כשר השתכרותך גבוה ממה שהיה בפועל בשנתיים האחרונות וזאת לאור מה שתיארת. אשר על כן תטען כי יש לערוך את החישוב על פי כשר השתכרותך האמתי וכי העסק החדש אינו משקף את יכולתך ואת אובדן ההשתכרות לעתיד. בברכה ש. הרדי עו"ד