יעקב

החמרת מצב וערעור על אחוזי נכות עקב מחלת מקצוע

אני מנהל מוסך בצפון והגשתי בזמנו בקשה לביטוח לאומי על תאונת עבודה ומחלת מקצוע. קיבלתי 0% ולאחר ערעור נקבעו לי 5% סופי. הכאבים ממשיכים לי מאז הועדה (לפני שנה בערך) ורופא אורתופד שלי המליץ לי להגיש בקשה נוספת. האם יש לי קייס? אני מצוייד במכתב עם חוות דעת של האורתופד שלי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שלמה הרדי

יעקוב שלום המוסד לביטוח לאומי הכיר לך בחמישה אחוזי נכות. בחלוף חצי שנה מקביעת הנכות וככל ומצבך החמיר הנך רשאי לפנות למוסד לביטוח לאומי בתביעה להחמרה. בין היתר תתייחס הוועדה למסמכים רפואיים חדשים( לאחר הקביעה) וכן לטיפולים חדשים אותם עברת. בהצלחה שלמה הרדי עו"ד