טויטו ניסים

פריצת דיסק-האם לפי התיאור מגיע אחוזי נכות מביטוח לאומי

כאבים בגב ובמפסעה ולאורך כל הרגל ועיקצוצים בכף הרגל עשיתי בדיקת CT פריצת דיסק L4-5 לוחץ על השק התקאליתממלא פורמינות דו"צ עם לחץ השורשים, בלטי דיסק קלים -L5-S1 L3-4 L2-3 הגבלה בתנועות עקב הלחץ. כמו כן עשיתי צילום עמוד שידרה מותני סקראלי והממצאים: סקוליוזיס קל קמור שמאל שינויים ספונדילוטיים

item.Author מנהל הפורום עו"ד שלמה הרדי

ניסים שלום לפי התיאור יש לכאורה אפשרות לקבלת אחוזי נכות. רופא הועדה של המוסד לביטוח לאומי יבדוק את תלונותיך ובין היתר יבדוק האם נותרה מגבלה תנועתית או אחרת כתוצאה מהפגיעה המתוארת ובהתאם תקבע הזכאות לאחוזי נכות