עורוה נאסר

תאונת דרכים ובעיות קשב וריכוז

עברתי תאונת דרכים ב 4.2.2016. בפעם הראשונה שהתלוננתי על כאבי ראש נידודי שינה בעיה בזכרון וקשב וריכוז אחרי עשרה חודשים מהתאונה. גם יש לי סחרחורת וטינטון וירידה מזערית בשמיעה, ופעם הראשונה שהתולננתי על זה גם אחרי עשרה חודשים. האם ניתן לשכנע את השופט שיש קשר סיבתי ולבקש מינוי מומחים? או שבגלל שזה היה אחרי עשרה חודשים לא ניתן להוכיח שיש קשר סיבתי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שלמה הרדי

ניתן לשכנע בנסיבות מסוימות, אם כי הדבר אינו פשוט בגלל חלוף הזמן בין התאונה לתלונות .