אזרחות הונגרית - פורום דרכון הונגרי

שאלה חדשה
  • נתי

    נשלח ע"ינתי 11:18, 4 בנובמבר 2014

    שלום אימי ילידת הונגריה , נולדה בשנת 1946 ועלתה לארץ בגיל שנתיים (יש לנו את הדרכון כשהיא והוריה עלו לארץ ובו מופיע שהיא ילידת הונגריה ) שאלתי היא - אם האזרחות שלה עדיין תקפה או לחלופין צריך רק לחדש אזרחות והאם אני זכאי גם לאזרחות הונגרית (אני ילדי 1969 ) ואם צריך לדעת את השפה ההונגרית תודה

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד שושה שונר

    שושה שונר עינת, עו"ד,מנהל הפורום

    23:33, 12 בנובמבר 2014

    אמך זכאית לאזרחות הונגרית אך יש להגיש בקשה מלאה . אתה גם זכאי לאזרחות- ניתן להגיש את שתי הבקשות יחד. אין לך צורך לעבור מבחן שפה. בהצלחה!

    תגובה
  • מנהל הפורום:עו"ד שושה שונר

    שושה שונר עינת, עו"ד,מנהל הפורום

    23:33, 12 בנובמבר 2014

    אמך זכאית לאזרחות הונגרית אך יש להגיש בקשה מלאה . אתה גם זכאי לאזרחות- ניתן להגיש את שתי הבקשות יחד. אין לך צורך לעבור מבחן שפה. בהצלחה!

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד שושה שונר

מנהל הפורום: עו"ד שושה שונר

עו"ד ומגשרת שושה שונר עורכת דין מוסמכת משנת 2005. בעלת תואר ראשון במשפטים ( LLB) מהמכללה האקדמית למש
למידע נוסף

053-9374951 חיוג
הודעה

פורום זה מיועד ליוצאי הונגריה וצאצאי יוצאי הונגריה ו"הונגריה הגדולה" ומטרתו להקנות מידע כללי בנושא קבלת אזרחות הונגרית ודרכון הונגרי אירופאי.
כיום ניתן להגיש בקשות לקבלת אזרחות הונגרית בשני מסלולים: מסלול על פי הורשה ומסלול ההתאזרחות.
חוקי האזרחות ההונגרים סבוכים והתקנות בדבר אופן ההגשה בשני המסלולים משתנים לעיתים תכופות ויש להתעדכן בהם לקראת הגשת הבקשה.
בכל מקרה ספציפי מומלץ להתייעץ עם מומחים בתחום, מאחר ולאחר הגשת בקשה בצורה לא נכונה קשה הרבה יותר לסיים את ההליך בהצלחה.