אזרחות ללא רצף דורות - פורום דרכון הונגרי

שאלה חדשה
  • שמוליק

    נשלח ע"ישמוליק 02:45, 14 בדצמבר 2014

    שלום סבי יליד הונגריה ועלה לארץ בשנת 57, האחים של אמי ניצלו את זכותם ועשו אזרחות ודרכון לפני כמה שנים, אמי לא עשתה עדיין ונראה שהוא כרגע לא בכיוון לעשות, שאלתי האם אני בכלל זכאי לעשות אזרחות מבלי שאמי תעשה או שאפשר לדלג, ואם כן כמה זמן זה לוקח ואיזה טפסים צריך להביא. תודה

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד שושה שונר

    שושה שונר עעינת, עו"ד,מנהל הפורום

    13:12, 15 בדצמבר 2014

    שמוליק שלום. אפשר לדלג על דור אחד, קרי אמא לא חייבת לעשות אם אתה רוצה לקבל אזרחות. התהליך ארוך, לוקח בין שנה לשנה וחצי. לגבי מילוי הטפסים, העניין מורכב. כדאי לך לפנות לאיש/ת מקצוע בתחום.
    בברכה
    שושה שונר עינת, עו"ד

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד שושה שונר

מנהל הפורום: עו"ד שושה שונר

עו"ד ומגשרת שושה שונר עורכת דין מוסמכת משנת 2005. בעלת תואר ראשון במשפטים ( LLB) מהמכללה האקדמית למש
למידע נוסף

053-9374951 חיוג
הודעה

פורום זה מיועד ליוצאי הונגריה וצאצאי יוצאי הונגריה ו"הונגריה הגדולה" ומטרתו להקנות מידע כללי בנושא קבלת אזרחות הונגרית ודרכון הונגרי אירופאי.
כיום ניתן להגיש בקשות לקבלת אזרחות הונגרית בשני מסלולים: מסלול על פי הורשה ומסלול ההתאזרחות.
חוקי האזרחות ההונגרים סבוכים והתקנות בדבר אופן ההגשה בשני המסלולים משתנים לעיתים תכופות ויש להתעדכן בהם לקראת הגשת הבקשה.
בכל מקרה ספציפי מומלץ להתייעץ עם מומחים בתחום, מאחר ולאחר הגשת בקשה בצורה לא נכונה קשה הרבה יותר לסיים את ההליך בהצלחה.