מסמכים נדרשים - פורום דרכון הונגרי

שאלה חדשה
  • דור

    נשלח ע"ידור 03:54, 8 במרץ 2015

    שלום. סבתי נולדה בשנת 1924 בהונגריה באזור שהיה בזמנו, ועודנו כיום, חלק מהונגריה. אשמח לדעת מהם המסמכים הישראלים הנדרשים לקבלת האזרחות ואם ניתן להסתפק בתעודת לידה היות ואין ברשותנו ת.ז או דרכון.

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד שושה שונר

    שושה שונר עינת, עו"ד,מנהל הפורום

    10:40, 16 באפריל 2015

    בוקר טוב,
    המסמכים הנדרשים לצורך קבלת האזרחות ההונגרית הם: תעודת הלידה של הסבתא + נישואין + תעודת המעידה על שינוי שם במידה ובוצע, תעודת הלידה של הבת/בן של הסבתא (ההורה שלך) + תעודת נישואין + תעודה המעידה על שינוי שם במידה ובוצע וכנ"ל גם לגביך.
    היות ומדובר בהליך ארוך מומלץ לפנות אל עו"ד העוסק בתחום זה.
    בהצלחה.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד שושה שונר

מנהל הפורום: עו"ד שושה שונר

עו"ד ומגשרת שושה שונר עורכת דין מוסמכת משנת 2005. בעלת תואר ראשון במשפטים ( LLB) מהמכללה האקדמית למש
למידע נוסף

053-9374951 חיוג
הודעה

פורום זה מיועד ליוצאי הונגריה וצאצאי יוצאי הונגריה ו"הונגריה הגדולה" ומטרתו להקנות מידע כללי בנושא קבלת אזרחות הונגרית ודרכון הונגרי אירופאי.
כיום ניתן להגיש בקשות לקבלת אזרחות הונגרית בשני מסלולים: מסלול על פי הורשה ומסלול ההתאזרחות.
חוקי האזרחות ההונגרים סבוכים והתקנות בדבר אופן ההגשה בשני המסלולים משתנים לעיתים תכופות ויש להתעדכן בהם לקראת הגשת הבקשה.
בכל מקרה ספציפי מומלץ להתייעץ עם מומחים בתחום, מאחר ולאחר הגשת בקשה בצורה לא נכונה קשה הרבה יותר לסיים את ההליך בהצלחה.