דרכון בתוקף - פורום דרכון הונגרי

שאלה חדשה
  • דוד

    נשלח ע"ידוד 16:24, 28 ביולי 2015

    האם שאני מגיש בקשה לאזרחות הונגרית אני צריך דרכון ישראלי בתוקף?

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד שושה שונר

    שושה שונר עינת, עו"ד,מנהל הפורום

    09:50, 2 באוגוסט 2015

    שלום דוד,
    מומלץ להגיע עם דרכון ישראלי בתוקף אך אם אין לך דרכון בתוקף תוכל להגיע אל השגרירות עם תעודת הזהות שלך בצירוף הספח.
    בהצלחה.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד שושה שונר

מנהל הפורום: עו"ד שושה שונר

עו"ד ומגשרת שושה שונר עורכת דין מוסמכת משנת 2005. בעלת תואר ראשון במשפטים ( LLB) מהמכללה האקדמית למש
למידע נוסף

053-9374951 חיוג
הודעה

פורום זה מיועד ליוצאי הונגריה וצאצאי יוצאי הונגריה ו"הונגריה הגדולה" ומטרתו להקנות מידע כללי בנושא קבלת אזרחות הונגרית ודרכון הונגרי אירופאי.
כיום ניתן להגיש בקשות לקבלת אזרחות הונגרית בשני מסלולים: מסלול על פי הורשה ומסלול ההתאזרחות.
חוקי האזרחות ההונגרים סבוכים והתקנות בדבר אופן ההגשה בשני המסלולים משתנים לעיתים תכופות ויש להתעדכן בהם לקראת הגשת הבקשה.
בכל מקרה ספציפי מומלץ להתייעץ עם מומחים בתחום, מאחר ולאחר הגשת בקשה בצורה לא נכונה קשה הרבה יותר לסיים את ההליך בהצלחה.