ענבל

תהליך הוצאת דרכון הונגרי

שלום, אני מעוניינת להוציא דרכון הונגרי, סבא שלי עלה מהונגריה, ואבא שלי הוציא דרכון לפני מס' שנים, רציתי לדעת במה כרוך התהליך? האם הוא כרוך בידיעת השפה? במילוי טפסים בלבד? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

צהריים טובים, חסרים מספר פרטים בנוגע לבדיקת זכאותך לדרכון הונגרי כגון: מקום ושנת הלידה של סבך וכן שנת עזיבת הונגריה. לאחר קבלת הפרטים האלו ניתן יהיה ניתן יהיה לדעת בוודאות באיזה תהליך את זכאית לקבל את הדרכון ההונגרי. בהצלחה.

ענבל

שנת הלידה היא 1936 מקום הלידה הוא בודפשט, ושנת העלייה ארצה היא 1956 תודה!

מוריה

הגשצי בקשה לאזרחות לפני שנתיים והבקשה אושרה. מאז התחתנתי ושם המשפחה שונה. בדרכון החדש שלי רשום שם המשפחה החדש ובסוגריים הישן. האם אני צריכה לעשות את כל תהליך שינוי השם ורק אז להגיש בקשה לדרכון או שאוכל ישר להוציא דרכון? תודה מראש