בקשה לאזרחות - פורום דרכון הונגרי

שאלה חדשה
  • אבי

    נשלח ע"יאבי 12:27, 22 בספטמבר 2013

    שלום שמי אבי לאבי יש דרכון ואזרחות הונגרית , האם מגיע גם לי דרכון והאם אני צריך לדעת את השפה ? תודה

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד שושה שונר

    שושה שונר -עינת, עו"ד,מנהל הפורום

    10:09, 29 בספטמבר 2013

    אבי שלום
    במידה ואביך קיבל אזרחותו בדרך הרגילה לפני כמה שנים הרי שאתה ללא ספק זכאי לאזרחות הונגרית ובעקבות כך גם לדרכון. כמובן תהיה חייבל לעבור מסלול של הגשת אזרחות כמו כולם, עם כל הטפסים , תהליך האורך כשנה. במידה ויש לך גם ילדים, הם כמובן גם זכאים. בהצלחה!

    תגובה
  • 13:05, 29 בספטמבר 2013

    תןדה על תשובתך
    אבי הוציא את הדרכון שלו לפני כשנה וחצי דרך עו"ד ,האם זה תקף לגבי והאם עלי לדעת את השפה ?
    לא הצלחתי להשיג את אותו העו"ד
    וקראתי הרבה המלצות עלייך

    תודה
    אבי

    תגובה
  • 13:08, 29 בספטמבר 2013

    תודה על תגובתך
    אבי הוציא את הדרכון שלו לפני כשנה וחצי , גם כן דרך עו"ד (קיבלתי הרבה המלצות עלייך)
    האם זה עדיין רלוונטי אלי ? והאם עלי לדעת את השפה ?

    תודה
    אבי

    תגובה
  • מנהל הפורום:עו"ד שושה שונר

    שושה שונר -עינת, עו"ד,מנהל הפורום

    13:46, 29 בספטמבר 2013

    אבי שלום
    זה תלוי איפה אבאב נולד, במידה ובגבולות הונגריה של היום אז אין צורך בידיעת השפה ואם הוא נולד מחוץ לגבולות הונגריה של היום אז אתה בהחלט צריך לעבור מבחן שפה.
    בברכה
    שושה

    תגובה
  • 13:56, 29 בספטמבר 2013

    אם התכוונת לסבא אז כן בגבולות הונגריה של היום
    ואם לאבא אז אבא נולד בארץ

    תודה
    אבי

    תגובה
  • מנהל הפורום:עו"ד שושה שונר

    שושה שונר עינת, עו"ד,מנהל הפורום

    21:44, 6 באוקטובר 2013

    אם כך אז אינך צריך לעבור מבחן שפה ואתה זכאי לאזרחות הונגרית באופן מלא.
    בהצלחה!

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד שושה שונר

מנהל הפורום: עו"ד שושה שונר

עו"ד ומגשרת שושה שונר עורכת דין מוסמכת משנת 2005. בעלת תואר ראשון במשפטים ( LLB) מהמכללה האקדמית למש
למידע נוסף

053-9374951 חיוג
הודעה

פורום זה מיועד ליוצאי הונגריה וצאצאי יוצאי הונגריה ו"הונגריה הגדולה" ומטרתו להקנות מידע כללי בנושא קבלת אזרחות הונגרית ודרכון הונגרי אירופאי.
כיום ניתן להגיש בקשות לקבלת אזרחות הונגרית בשני מסלולים: מסלול על פי הורשה ומסלול ההתאזרחות.
חוקי האזרחות ההונגרים סבוכים והתקנות בדבר אופן ההגשה בשני המסלולים משתנים לעיתים תכופות ויש להתעדכן בהם לקראת הגשת הבקשה.
בכל מקרה ספציפי מומלץ להתייעץ עם מומחים בתחום, מאחר ולאחר הגשת בקשה בצורה לא נכונה קשה הרבה יותר לסיים את ההליך בהצלחה.