מה נדרש לתהליך קבלת אזרחות - פורום דרכון הונגרי

שאלה חדשה
  • אסתי אי

    נשלח ע"יאסתי אי 18:00, 23 ביוני 2016

    שלום, סבתי נולדה בהונגריה בשנת 1929, היא עדיין חיה ב"ה. אילו מסמכים נדרשים ממני על מנת להתחיל בתהליך של קבלת אזרחות הונגרית?

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד שושה שונר

    עו"ד שושה שונר,מנהל הפורום

    07:49, 4 ביולי 2016

    בוקר טוב,
    ישנו צורך בדרכון ישראלי בתוקף או תעודת זהות עם ספח, תעודת לידה הונגרית, תעודת נישואין וכל תעודה הונגרית נוספת במידה ויש.

    תגובה
  • 12:41, 8 ביולי 2016

    שלום רב, סבתי נולדה בהונגריה ואנחנו רוצים לעשות אזרחות הונגרית. האם ברגע שסבתי מוציאה אזרחות הונגרית אנחנו (האמא וילדיה) יכולים לקבל גם או שגם אנחנו צרכים לדעת את השפה ההונגרית ולעבור תהליך דומה?

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד שושה שונר

מנהל הפורום: עו"ד שושה שונר

עו"ד ומגשרת שושה שונר עורכת דין מוסמכת משנת 2005. בעלת תואר ראשון במשפטים ( LLB) מהמכללה האקדמית למש
למידע נוסף

053-9374951 חיוג
הודעה

פורום זה מיועד ליוצאי הונגריה וצאצאי יוצאי הונגריה ו"הונגריה הגדולה" ומטרתו להקנות מידע כללי בנושא קבלת אזרחות הונגרית ודרכון הונגרי אירופאי.
כיום ניתן להגיש בקשות לקבלת אזרחות הונגרית בשני מסלולים: מסלול על פי הורשה ומסלול ההתאזרחות.
חוקי האזרחות ההונגרים סבוכים והתקנות בדבר אופן ההגשה בשני המסלולים משתנים לעיתים תכופות ויש להתעדכן בהם לקראת הגשת הבקשה.
בכל מקרה ספציפי מומלץ להתייעץ עם מומחים בתחום, מאחר ולאחר הגשת בקשה בצורה לא נכונה קשה הרבה יותר לסיים את ההליך בהצלחה.