אסתי אי

מה נדרש לתהליך קבלת אזרחות

שלום, סבתי נולדה בהונגריה בשנת 1929, היא עדיין חיה ב"ה. אילו מסמכים נדרשים ממני על מנת להתחיל בתהליך של קבלת אזרחות הונגרית?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

בוקר טוב, ישנו צורך בדרכון ישראלי בתוקף או תעודת זהות עם ספח, תעודת לידה הונגרית, תעודת נישואין וכל תעודה הונגרית נוספת במידה ויש.

סיון

שלום רב, סבתי נולדה בהונגריה ואנחנו רוצים לעשות אזרחות הונגרית. האם ברגע שסבתי מוציאה אזרחות הונגרית אנחנו (האמא וילדיה) יכולים לקבל גם או שגם אנחנו צרכים לדעת את השפה ההונגרית ולעבור תהליך דומה?