שגית

אזרחות הונגרית לבת שלי כשלי יש אזרחות

יש לי אזרחות הונגרית ויש לי תינוקת בת שנה. האם הבת שלי מקבלת אזרחות הונגרית באופן אוטומטי בגללי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

היי שגית עקרונית האזרחות עוברת באופן אוטומטי. בפועל יש לעשות הליך של "רישום לידה" בשגרירות הונגריה. הדבר כרוך במילוי טפסים מתאימים, הגשת תעודת לידה של התינוקת עם חותמת אפוסטיל+ תרגום. הדבר מצריך גם הופעה בשגרירות שלך ושל בעלך וחתימה על הטפסים. במידה והנישואין שלך ושל בעלך טרם נרשמו כי עשית אולי את האזרחות לפני הנישואין, אזי יש לעשות גם הליך של רישום הנישואין. את שתי הפעולות ניתן לעשות, אגב, ביחד. רצוי להיעזר באנשי מקצוע לביצוע פעולות אלו. בהצלחה, שושה שונר, עו"ד