ננדור מאהלר

שלום בעניין האם אפשרי לקבל אזרחות הונגרית ודרכון כמובן ומה התהליך לזה?

שלום רב שמי ננדור ואני יליד 89 אזרח רומני ונולדתי ברומניה בעיר ארד (arad), כיום אני חי בישראל כבר 22 שנה מינואר 95 שעליתי ארצה אני ומשפחתי היתי בגיל 5 וחצי.. בעבר הרחוק העיר הייתה שייכת לממשלת הונגריה כך שאני דובר תשפה ההונגרית טוב מאוד ומבין. השאלה שלי הבעיה ככה איך אני יכול לקבל תאזרחות ההונגרית ותדרכון ומה יהיה התהליך שלי בגלל שאני חיי כבר תקופה מאוד ארוכה בארץ ומגיל צעיר אבל נולדתי ברומניה. תודה רבה על העזרה

item.Author מנהל הפורום עו"ד שושה שונר

אתה זכאי לאזרחות הונגרית באמצעות תהליך התאזרחות. אין משמעות לכך שאתה חי בארץ או במקום אחר. מה שאתה צריך זה תעודת לידה של סבא מרומניה וניירות נוספים המוכיחים את הקשר שלך אליו. מעבר לזה, אתה צריך לעבור ראיון קצר בשגרירות בשפה ההונגרית שזה יהיה בשבילך דבר פשוט.