בדיקת זכאות - פורום דרכון הונגרי

שאלה חדשה
  • ראובן

    נשלח ע"יראובן 19:51, 11 בדצמבר 2013

    שלום, אני יליד 85 ואבי יליד 53, שנינו ילדי הארץ. סבתי נולדה בהונגריה ב29, ונפטרה מזמן, לא היה לה אזרחות הונגרית. האם אני זכאי לאזרחות ואם כן האם צריך לדעת את השפה, תודה

    השב
  • מנהל הפורום:עו"ד שושה שונר

    שושה שונר-עינת, עו"ד,מנהל הפורום

    10:25, 16 בדצמבר 2013

    ראובן שלום, מאחר שאבא נולד לפני 57 , ככל הנראה לא תוכל לקבל אזרחות ללא ידיעת שפה. בכל מקרה תתייעץ עם איש מקצוע, כי בנושאים הללו כדאי לבדוק כל מקרה ספציפי לגופו. בהצלחה!

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד שושה שונר

מנהל הפורום: עו"ד שושה שונר

עו"ד ומגשרת שושה שונר עורכת דין מוסמכת משנת 2005. בעלת תואר ראשון במשפטים ( LLB) מהמכללה האקדמית למש
למידע נוסף

053-9374951 חיוג
הודעה

פורום זה מיועד ליוצאי הונגריה וצאצאי יוצאי הונגריה ו"הונגריה הגדולה" ומטרתו להקנות מידע כללי בנושא קבלת אזרחות הונגרית ודרכון הונגרי אירופאי.
כיום ניתן להגיש בקשות לקבלת אזרחות הונגרית בשני מסלולים: מסלול על פי הורשה ומסלול ההתאזרחות.
חוקי האזרחות ההונגרים סבוכים והתקנות בדבר אופן ההגשה בשני המסלולים משתנים לעיתים תכופות ויש להתעדכן בהם לקראת הגשת הבקשה.
בכל מקרה ספציפי מומלץ להתייעץ עם מומחים בתחום, מאחר ולאחר הגשת בקשה בצורה לא נכונה קשה הרבה יותר לסיים את ההליך בהצלחה.