ב/חנה קומפל

מס שבח לבעל 2 דירות שרוצה למכור עכשיו את שתיהן

יש לי 2 דירות בבעלותי שרשומות על שמי . 1 מהן קניתי לפני 1.1.2014 ואת השניה קבלתי מאבא שלי לפני 8.2013 והוא קנה אותה בשנות ה-70. אני רוצה למכור 1 היום ואת השניה לתת ללא תמורה לשלושת ילדי. מהו הסדר הנכון ומהם התנאים למכירות כדי שאקבל פטור בשתי המכירות

עו"ד ואדים בליאכר

חסרים נתונים. יש לבדוק האם את זכאית למכור את הדירה שנתקבלה בירושה לפי סעיף הפטור הרלוונטי. יש לעמוד בתנאים הקבועים בחוק. לבדיקת זכאות לפטור מתשלום מס שבח, מוזמנת ליצור קשר. בברכה, עו"ד ואדים בליאכר

ואדים בליאכר

שלום רב, חסרים נתונים. יש לבדוק האם את זכאית למכור את הדירה שנתקבלה בירושה לפי סעיף הפטור הרלוונטי. יש לעמוד בתנאים הקבועים בחוק. לבדיקת זכאות לפטור מתשלום מס שבח, מוזמנת ליצור קשר. בברכה, עו"ד ואדים בליאכר