רחל

לא מצליחים להחזיר הלוואה מהבנק

שלום עו"ד גדליה אני ובעלי לקחנו מזמן הלוואה מהבנק ואנחנו אמורים להחזיר כל חודש 1,000 ש"ח. עד לא מזמן שילמנו בכל חודש אבל כרגע אני לא עובדת ובעלי מפרנס אותנו בקושי ואנחנו לא מצליחים להחזיר את ההלוואה. הבנק לא מוכן לבוא לקראתנו ולפרוש את ההלוואה ליותר תשלומים בנוסף אנחנו מחוייבים גם על משכנתא. הודיעו לנו מהבנק שהם יעבירו את זה לבימ"ש לתביעה משפטית. מה אנחנו יכולים לעשות כדי שזה לא יגיע למשפט ומצבנו יהיה יותר גרוע?

עו"ד גולן גדליה

רחל שלום ותודה על הפניה, יש לבחון האופציה למחזר את ההלוואה והמשכנתא בבנק אחר בתנאים טובים ונוחים יותר עבורכם. בכל אופן, יש להקפיד ולעמוד בתשלומי המשכנתא. במידה וקיימת שאלה נוספת אשמח לעמוד לשרותכם, עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים