מיכל

בקשת אישור ממני על משיכה מהחשבון שלי

בגיל 18 עברתי תאונת דרכים ונקבע שעליי לקבל פיצויים בגובה של 100,000 ש"ח. הכסף נכנס לחשבון חיסכון שלי ולהורים שלי היה ייפוי כח על החשבון. בערך שנה אחרי שהכסף הופקד אבי נקלע לחוב ומשך מחצית מהסכום שהיה לי בחשבון. הכסף עדיין לא חזר אליי ואני לא יודעת אם אני אי פעם אקבל 50,000 ש"ח בחזרה. האם הבנק לא היה צריך לבקש את האישור שלי למרות שלהוריי ייפוי כח על החשבון?

עו"ד גולן גדליה

מיכל שלום, על פניו, כבעלת חשבון, הבנק היה צריך ליידע אותך ולקבל ממך אישור לשבירת תוכנית חיסכון לשם ביצוע משיכה של כמחצית מהחסכון. יש לבחון התנהלות הבנק ולבדוק שלא חלפו 7 שנים מיום קרות המקרה ולפעול בהתאם. אשמח לתאם פגישה ולקבל מלוא החומר והאינפורמציה לשם בחינת דרכי פעולה. תודה, עו"ד גולן גדליה, מנהל הפורום.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים