שמעון לוי

בנק לאומי איבד לי את צ'ק גוביינא

הבנק איבד צק' (האם צק' הוא כקבלת מזומן) הפקדתי בבנק צק' גוביינא על על סך 2500$ (צק' משוך על בנק בחו"ל, שפרוצדורה היא שבנק מציג את הצק' לבנק בחו"ל ואח"כ מפקיד את הכסף לחשבון זה לוקח בדרך כלל כחודש) לאחר סחבת של כשלושה חודשים יתברר שצק' אבד לבנק (יום אחר שהפקדתי אותו) כשפניתי למנהל סניף הגיב באי התייחסות כלל וזלזול "תעשה טובה בשבילך ותלך לבקש צק' חדש ממי שהביא לך אותו") למותר לציין כשביקשתי לקבל אסמכתא כל שהיא שבנק אבד את הצק' לא היה על מה לדבר " אין לנו במערכת מסמך כזה" וכו' יש לציין שמבחנתי קשה מאוד עד בלתי אפשרי לקבל צק' חדש מבעלי הצק' , רציתי לדעת האם יש עילה לתבוע את הבנק לשלם לי את סכום הצק' (כמובן אם עוגמת נפש ושיחזירו לי את כל הריביות שגבו ממני במהלך תקופה זאת שחשבון שלי היה במינוס כתוצאה ישירה מזה שלא הופקד הסכום הזה בחשבון) בתודה מראש שמעון

עו"ד ונוטריון גולן גדליה

שמעון שלום, יש לבחון האסמכתאות שברשותך בדבר הפקדת ההמחאה והנזקים שנגרמו כתוצאה מאובדן ההמחאה. במקביל ניתן לשלוח מכתב להנהלה ראשית של הבנק ולבקש שיעבירו אסמכתא מתאימה על מנת שתקבל המחאה חדשה. במידה ולא ניתן לקבל המחאה חדשה, ניתן לנהל הליך משפטי כנגד הבנק. אשמח לעזור, עו"ד ונוטריון גולן גדליה, מנהל הפורום טל': 03-9440550

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות בנקים