אליעזר

רופא של מבטחים מתעלם מחוות דעת של פרופ' מומחה לתעסוקה וקובע שאני לא מתאים לכל עיסוק

שלום לך עוד אביאל גילךי 48 מהההזכיות שלי הן במלל קרן פנסיה מבטחים לצערי הרב הגשתי תביעה לנכות כללית עים מחלת הפרקנסון שלב 2 וכן סובל מביות ארוט עמוד שדרה הופנתי למרפאת כאב איך זה רופא של מבטחים מתעלם מחוות דעת של פרפו ממוחה לתעסוקה קובע חד משמעית לא מתאים לכל עיסוק היתי שמחאים תעזור לי בתשובות וכיוון דרכי תודה רבה לך אני פשוט המום מהתהגות חברת מבטחים לעומת זאת אותו מסמך נ מפרפו לתיעסוקה יש לי גם בטוח אכע אשרו אכע איך זה מתקבל שרופאים תעסוקתיים שבדקו אותוי מטעם חברת הבניטוח הפרטית היחסו למסמך הרפואי שהבאתי מפרופ לתעסוקה ומבטחים רופאה תעסוקה התעלחמה דלגה עליו

עו"ד רונן אבניאל

מאד מוזר מה שאת מתאר. על פניו חולי פרקינסון, כמעט הייתי אומר, בהגדרה של המחלה זכאים לקצבאות מביטוח לאומי ולהכרה מקרנות הפנסיה וחברות הביטוח. אתה מוזמן ליצור קשר עמי ואוכל להרחיב יותר.