רותי

אבא חולה פרקינסון - כיצד לממש את כל הזכויות המגיעות לו מהמשרדים הממשלתיים?

לפני 3 חודשיים הובחנה המחלה אצל אבי אדם בן 64 עובד ובריא באופן כללי. רציתי לדעת מה הזכויות שלו, מול כל המשרדים הממשלתיים. ואיך ניתן לממש אותם באופן המלא והוגן. בתודה מראש, רותי שנה טובה

עו"ד רונן אבניאל

ראשית יש לבחון האם אביך מתכוון להמשיך לעבוד. במידה וכן, המשך ההליך תלוי במידת הכנסתו החודשית. במידה ובכוונתו לפרוש אזי עולה השאלה מה חומרת מחלתו והוא יוכל לפנות בתביעות למוסד לביטוח לאומי למימוש זכויותיו לקצבאות חודשיות.