רמי

הרשעה על החזקת סמים לשימוש עצמי

רציתי לדעת אם יש לי הרשעה על החזקת סמים לשימוש עצמי במה זה יכול לפגוע לי במהלך החיים?

עינת סופר בסרגליק עו"ד

הרשעה בפלילים יכולה לפגוע ביכולת שלך לעבוד במוסדות ציבוריים ו/או בתפקידים שמעצם מהותם נדרשת החזקת נשק כמו שומר. כמו כן יכול לעמוד בדרכך בתחום האקדמי כגון לימודי משפטים. יש מנעד צר של תפקידים שבו לא תוכל לעסוק אבל בכל היתר סביר להניח שלא תהיה לך בעיה. כמובן שככל שההרשעה תתיישן כך ייטב עימך.

עינת סופר בסרגליק עו"ד

הרשעה בפלילים יכולה לפגוע ביכולת שלך לעבוד במוסדות ציבוריים ו/או בתפקידים שמעצם מהותם נדרשת החזקת נשק כמו שומר. כמו כן יכול לעמוד בדרכך בתחום האקדמי כגון לימודי משפטים. יש מנעד צר של תפקידים שבו לא תוכל לעסוק אבל בכל היתר סביר להניח שלא תהיה לך בעיה. כמובן שככל שההרשעה תתיישן כך ייטב עימך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים