ג

ארוס נכנס לכלא בתאילנד על סחר בסמים

שלום לכל המען. שמי ג אני חייה בתאילנד כבר שנה וחצי ומאורסת לבחור גרמני. לפני שלושה שבועות הוא נכנס לכלא, ומואשם בסחר בסמים. על פי החוק הוא אשם אך הוא לא סוחר סמים, מכוון שבחור אחר(חבר!) נתפס בעצמו על סחר בסמים וכמו בסרטים הוא הפיל את הארוס שלי ועוד כמה אנשים כי הוא חשב שזה יפחית לו מהעונש. אני יודעת שהחוקים בארץ ובתאילנד שונים. זה ברור לי. הוא בכלא כבר שלושה שבועות, יש לו עורך דין ששכרתי לו,הבנתי שהמשפט שלו יהיה בערך בעוד 60 ימים, הוא עלול לקבל עונש של עשר שנים. הגעתי היום למצב שאני לא סומכת פה על אף אחד, אני לבד בארץ זרה, עד עכשיו סמכתי על העורך דין שלי וזה מה שנתן לי תקווה..היום אני כבר לא יכולה לסמוך גם עליו, ולא נשאר לי כלום. אין לי למי לפנות אני לא מכירה את המערכת המשפטית, כל מה שרציתי בתור התחלה זה לשחרר אותו בערבות, מכיוון שזהו הסיכוי היחיד שלו להינצל,אם הוא ישוחרר בערבות הוא יוכל לעזור לי לעזור לו, ואם לא אין לו פשוט שום סיכוי. עד עכשיו "הובטח" לי שהוא ישוחרר בערבות, ועברו עבר שלושה שבועות וגם לא נראה שזה הולך לקרות.אני בלחץ אטומי,בפאניקה, נראה שהכל מונח על הכתפיים שלי, כל ההחלטות לצערי בידיי, אין לי למי לפנות פה ואני לא יודעת מה לעשות. אני יודעת שאתם בטח מייעצים למערכת המשפטית בארץ,אבל אני ממש מתחננת לעזרה, כל עזרה תבורך, אם לא הוא ישאר שם עשר שנים..אנא מכם עזרו לי.. אל תפנו לי גב.. בתודה מראש ג

עינת סופר בסרגליק עו"ד

לצערי אין ביכולתי לעזור לך שכן החוקים בתיאלנד שונים מאוד מהחוקים בארץ כמו גם הענישה. חזקי ואימצי ושיהיה בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים