ברק

חוקיות אפדרין HCL בגרסתו הרפואית

שלום רציתי לדעת האם אפדרין HCL בגרסתו הרפואית , נכלל בפקודת הסמים. ואם כן מה העונש על יבוא לשימוש אישי במידה ונתפסים (50 כדורים)? תודה ברק

עו"ד נדב גרינולד

שלום ברק, כוונתך היא לבטח לחומר הקרוי - Ephedrine HCL, חומר המשמש להרזיה ומצוי בתוספי מזון שונים וכן מצוי בשימושם של ספורטאים. החומר הספציפי אינו נכלל ברשימת החומרים האסורים לפי פקודת הסמים המסוכנים. אך יתכן כי אחת הנגזרות של החומר הספציפי מצויה בין החומרים האסורים, למשל מתאמפטאמין. העונש ה קבוע בפקודת הסמים המסוכנים ייבוא סם מסוכן הוא עד עשרים שנות מאסר. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום עבירות סמים