דני

תפסו אותי ביום שישי בערב מה לעשות

תפסו אותי ביום שישי בערב בבדיקת אלכוהול. הזמינו אותי היום לקצין משטרה בתל אביב, רוצים לקחת לי את הרישיון והאוטו. מה אני צריך לעשות? האם אפשר לבוא עם עו"ד?

עו"ד חזי כהן

דני שלום, הליך השימוע נועד להוות הזדמנות לנאשם בעבירת נהיגת בשכרות להעלות את טענותיו בפני הקצין הממונה בטרם תתקבל החלטה בעניין החרמת רכבו ופסילת רישיון נהיגתו כשלב מקדמי ל-30 ימים. במהלך יש להראות לקצין המשטרה כי אנו מבינים שמדובר בדבר במעשה חמור אך בשום אופן אסור להודות בפה מלא. כמו כן עבירת נהיגה בשכרות הינה עבירה הנושאת בצידה עונש פסילה של שנתיים לפחות והכדי לרדת מהרף הגבוה והפוגעני הזה יש לבחון היטב את חומר הראיות המצוי בתיק בעניינך. תיקי נהיגה בשכרות כמו גם כל תיק משפטי תלויים מאוד בחומר הראיות המצוי בתיק. לפיכך אני ממליץ לך בחום לפנות לעו"ד תעבורה אשר יבחן את חומר הראיות בתיק ויוכל לתת לך שירות אשר יוביל למינימום נזק בנסיבות התיק אליו נקלעת. אשמח לעזור ולסייע עו"ד תעבורה חזי כהן 050-9920250