אודי

החרימו לי את האוטו ולא אני נהגתי

חבר נסע באוטו שלי ונהג שיכור תפסו אותו והחרימו את האוטו לחודש. למה אני צריך להיענש בגלל טעות של החבר?? איך אני משחרר מהר את האוטו?

עו"ד חזי כהן

אודי שלום, יש פרוצדורה משפטית הנקראת "בקשה לשחרור תפוס" לפיה ניתן לבקש מבית המשפט לשחרר לך את הרכב. על מנת שניתן יהיה לבחון אם אתה עומד בקריטריונים לבקשה יש צורך בבירור מקדמי של מספר פרטים החסרים בפנייתך. כמו כן אשמח לעזור ולסייע במתן ייעוץ אישי. בברכה, עו"ד חזי כהן 050-9920250