מאיר

אופציה להארכת חוזה - מה המשמעות?

שלום לכם. אני בעל דירה, ובסוף חודש הבא מסתיים החוזה של אחת הדיירות. בחוזה שלי איתה רשום: "תיהיה אופציה להארכת החוזה". אני מתכוון להאריך לה את החוזה אבל ב3 חודשים כי לאחר מכן אני מתכוון לעבור לגור בנכס. האם אני מחוייב להאריך לה את החוזה לשנה נוספת? היא טוענת שאני מחוייב לתת לה לגור שם עוד שנה שלמה. מחכה לתשובה מקצועית, בהמון הערכה, מאיר

עו"ד שרון אלה כהן

שלום רב, יש לבדוק בחוזה כיצד נוסח הסעיף של אופציה להארכה, האם נכתב תקופה מדויקת או שיש הגדרה כללית ? יש לבחון את החוזה היטב

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פינוי שוכר