אורטל

שבירת חוזה שכירות בגלל הכלב של השוכרת

שלום אני משכירה דירה לבחורה שמחזיקה כלב קטן. הכלב מפריע לשכנים ואני מקבלת הערות לא נעימות. השוכרת גרה בדירה 4 חודשים והחוזה שנחתם איתה הוא לשנה. אני רוצה להפסיק את החוזה איתה בגלל הכלב. האם שבירת החוזה לפני סיום השנה בגלל סיבה זאת הוא מוצדק?

עו"ד שרון אלה כהן

שלום רב, ראשית יש לבחון בחוזה מה נקבע בסוגיות הבאות : - קיצור החוזה / סיום בטרם הסתיים החוזה - בעלי חיים, האם מותר להחזיק, מה קורה במקרה של נזק אם החוזה הוא חוזה סטנדרטי ולא ניתן ביטוי לנקודות המופיעות לעיל צריך לבחון מה קורה בהפרת החוזה ע"י אחד מהצדדים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פינוי שוכר