אייל

בחוזה אין סעיף יציאה מוקדמת ובעל הבית רוצה שאצא

אתמול בעל הדירה התקשר ואמר שהוא רוצה שנפנה את הדירה. בחוזה אין סעיף יציאה מוקדמת ובעל הבית רוצה שאצא כדי שהוא יוכל לשפץ את הדירה ולהשכיר אותה במחיר גבוהה יותר. היום מצאתי דירה והודעתי לו, אני מסכים לשלם גם את שכר הדירה לחודש אוקטובר, הוא רוצה גם את נובמבר. מה אני יכול לעשות? מה מותר לו? כמה זמן מראש הוא צריך להגיד לי?

שרון אלה כהן, עו"ד

שלום רב, יש לבדוק בחוזה מה מועד הפינוי שמופיע, אם הוא דורש לפנות ונתן התראה של חודש אתה משלם עבור החודש שנתן התראה, השאלה מה נאמר לך בשיחה ? מתי עליך לפנות את הדיר?. חשוב לציין שגם חוזה שכירות עדיף תמיד להיוועץ עם עו"ד ולבדוק שכל הסעיפים שמיועדים להגן על המשכיר / שוכר מופיעים בחוזה וזה ימנע בעיות עתידיות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פינוי שוכר