ככ

פינוי מושכר - תביעה לא על ידי הבעלים

שלום בתה של בעלת הדירה תבעה אתי על פינוי מושכר. היא ניהלה את כל התקשורת מולי כל השנים בדירה כ6 שנים אבל החוזה והכפסים נחתמו והועברו לאמה ותחת שמה של האם. בכתב התביעה ציינה הבת שהיא הבעלים למרות שבנסח טאבו האם היא הבעלים, האם מותר לה לתבוע כשהיא לא הבעלים? גם כל הפניות אליי היו תחת שמה בלבד לעניין התראה לפני פינוי ואל תחתא מה. שנית, הייתי בדירה שנה אחת עם חוזה ולאחר מכן הארכנו בשתיקה. רק לפני כמה חודשים ביקשתי נספח לחוזה שמציין את כל השנים שהייתי פה לשם קבלת הנחה בעירייה. היא לקחה את הנספח וציינה בבית המשפט שהוא חוזה תקף ועל פיו הי אמצפה שאתפנה בתאריך הנקוב. האם אפשר לטעון על מסמך רטרואקטיבי (5 שנים אחורה פחוס 3 חודשים קדימה שהוא תקף כחוזה? ודבר אחרון, לכל אורך התקופה האחרונה היא הסכיהמ שאחפש דירה ואתפנה כשאמצא. פתאום משום מקום הי אהוציא הלי הודעת פינוי בניגו ד לסיכום בינינו ולמעשה סינדלה לי את האפשרות לממש את האופציה לעוד שנה הרשומה בחוזה (לא רשומים תנאים למימוש האופציה כלומר לא חודשים וכאלה). האם משהו מהטענות האלה יכול לשמש בסיס חזק לטענה מכיווני? כלומר שמרגע שהיא ביקשה שאתפנה לא יכולתי לממש את האופציה. אבל מרא של אמימשתי כי חשבתי שיש בינינו סיכום שאצא כשאמצא דירה בהתראה מרא שומציאת שוכר חלופי וכו'. תודה על מענה. בבקשה אל תגידי לי שזה לא לפורום, אני מנסה לייצג אתעצמי כיאין ליכסף לעורך דין והזמן נוקף. תודה תודה.

שרון אלה כהן , עו"ד

שלום רב, מאוד קשה לענות תשובות מדויקת לאור העובדה שחסרים פרטים רבים אך ראשית יש לבדוק מי הבעלים לפי הטאבו והאם יש הערת אזהרה לגבי הבת ? יש לבדוק מכח מה הבת תובעת ? יש לבדוק בחוזה מה נכתב בהארכת תקופת השכירות ? האם הסיכום בניכם נעשה בכתב ? יש צורך לברר את הפרטים לעומק צרי עימנו קשר טלפוני..

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום פינוי שוכר