אישורי שהייה קבועים בארץ - פורום אזרחות ישראלית והסדרת מעמד של זרים בישראל

שאלה חדשה
  • סיגל

    נשלח ע"יסיגל 10:28, 16 ביוני 2015

    אני יהודיה ובן הזוג שלי לא. אנחנו חיים ביחד בארץ 11 שנה שנינו אזרחי המדינה. האם נוכל להביא לארץ את ההורים שלו ואחותו ושיחיו פה כדרך קבע?

    השב
  • מנהל הפורום:עורך דין עופר אקשטיין

    עו"ד עופר אקשטיין,מנהל הפורום

    11:06, 30 ביוני 2015

    נוהלי משרד הפנים אינם מאפשרים להביא בני משפחה של בן זוג של יהודי שקיבל אזרחות, אלא רק הורה קשיש ובודד מעל גיל 62 שאין לו בני משפחה נוספים בחו"ל.

    תגובה
מנהל הפורום:עו"ד מיכאל דקר

מנהל הפורום: עו"ד מיכאל דקר

חבר בלשכת עורכי הדין משנת 2008. מתמחה בליטיגציה אזרחית, מסחרית, ומנהלית, בעל ניסיון בייצוג לקוחות מו
למידע נוסף

053-9376328 חיוג
הודעה

הפורום יעסוק בשאלות הנוגעות בטיפול בבקשות מכל סוג להסדרת מעמד של זרים בישראל, כגון: מה ניתן לעשות כנגד החלטות סירוב של משרד הפנים בבקשת להסדרת מעמד מכל סוג של זרים בישראל, האם ניתן לבטלם? לשנותם?  מה הוא ערר? מה עושים זוג או זר כנגד החלטה שדוחה את הערר? כיצד מבטלים החלטות של וועדות השגה? כיצד ניתן להוציא אזרחות ישראלית?

הפורום יתמקד בביאור ויעוץ ראשוני לאנשים שנתקלים במחסות וסבך הבירוקרטיה במשרד הפנים בהיבט הספציפי של הסדרת מעמד של זרים בישראל והוצאת אזרחות ישראלית.